preskoči na sadržaj

Obrtničko-industrijska škola Županja

Login
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBRTNIČKO-INDUSTRIJSKA ŠKOLA NA "ŽUPANJSKOJ ZIMSKOJ BAJCI"
Autor: Igor Žutić, 23. 12. 2016.

Ideja o sudjelovanju na Županjskoj zimskoj bajci nastala je sasvim spontano nakon razgovora s jednom kolegicom iz vinkovačke škole. Moj je cilj  bio povezati učenike i profesore pa su to bili ekonomisti, prodavači, kuhari, pomoćni cvjećari, fitofarmaceuti i profesori koji im predaju stručne predmete. To je bio prvi uspjeh. Jednoglasno smo se složili da sve bude za našeg učenika koji je teško bolestan, Dinu Jurić-Šestića (razrednica razreda koji je Dino pohađao je Branka Budimski). Krajem studenoga predložila sam učenicima izradu raznih božićnih ukrasa. Učenici su se složili i odmah smo počeli s radom. Rad je trajao do 21. prosinca. Izrađeni božićni ukrasi bili su nam drugi uspjeh.


Dan otvorenja Županjske zimske bajke bio je i naš prvi radni dan. Od 17. do 21. prosinca izlagali smo svoje rukotvorine i božićne slastice na Trgu kralja Tomislava i u prostorima naše Škole. Naš je rad završio 22. prosinca uz kratko druženje na trgu.

U radu su sudjelovali učenici sljedećih razreda: 2.b - ekonomist, 3.m - ekonomist, 2.i - prodavač, 3.i - prodavač, 3.e - pomoćni cvjećar, 3.h - poljoprivredni tehničar- fitofarmaceut, 3.f, 1.n ,2.n i 3.n - kuhari i svi ostali razredi koji su se naknadno pridružili te profesorice Ivana Milaković, Danijela Tomšić i moja malenkost. Razredima su podijeljene zahvalnice.

Donacijama je prikupljeno 5010,00 kn
Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj divnoj priči!

Vedrana Šarec

Link na fotogaleriju:

http://ss-obrtnicko-industrijska-zu.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=15

LInk na našu FB grupu

https://web.facebook.com/groups/681318722046109/

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju