preskoči na sadržaj

Obrtničko-industrijska škola Županja

Login
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
SAMOPROCJENA DIGITALNIH KOMPETENCIJA DJELATNIKA
Autor: Igor Žutić, 31. 5. 2017.

 

 

Upitnici su izradjeni na temelju Okvira za digitalnu kompetenciju korisnika u skolama u okviru projekta. S obzirom na tri podrucja djelovanja zaposlenika skola, CARNet je razvio tri upitnika za samoprocjenu digitalnih kompetencija:

 

 

Upitnik za ravnatelje https://upitnik.carnet.hr/index.php/791335?lang=hr

Upitnik za nastavnike i strucne suradnike https://upitnik.carnet.hr/index.php/485914?lang=hr

Upitnik za administrativno osoblje (djelatnici tajnistva i racunovodstva)  https://upitnik.carnet.hr/index.php/887895?lang=hr


Kao sto smo najavili pripremljeni su upitnici za samoprocjenu digitalnih kompetencija odgojno-obrazovnih i administrativnih djelatnika u skolama

Upitnici za samoprocjenu digitalnih kompetencija djelatnika skola sluze za stjecanje uvida u vlastiti stupanj razvijenosti digitalnih kompetencija u pojedinom podrucju

Tijekom projekta kontinuirano prikupljamo povratne informacije o edukaciji koja se provodi u projektu i jedna od cestih povratnih informacija bila je da su edukacije pojedinim polaznicima preteske, a drugima prelagane, s obzirom na veliku razlicitost ranije stecenih digitalnih kompetencija. Cilj upitnika je omoguciti djelatnicima skola koji pohadjaju programe edukacija, jednostavan odabir radionica, webinara i e-tecajeva kojima ciljano mogu podici razinu svojih digitalnih kompetencija u podrucju za koje upitnikom utvrde da je to potrebno. Stoga vam preporucujemo da spremite dobivene rezultate.

Ovim putem vas lijepo molimo da ispunite upitnik namijenjen vama, ali i da poveznice na odgovarajuce upitnike proslijedite svim ostalim kolegama iz vase skole te ih uputite na ispunjavanje upitnika.

Za ispunjavanje ovih online upitnika potrebno je u prosjeku 15 minuta. Upitnici ce za ispunjavanje biti dostupni od 31. svibnja do 11. lipnja 2017. godine.

Krajem pilot faze projekta planirano ponovno ispunjavanje ovih upitnika, kako bismo utvrdili u kojoj mjeri je doslo do razvoja digitalnih kompetencija korisnika u skolama u okviru projekta.

Nadamo se da ce svi odgojno-obrazovni i administrativni djelatnici vase skole ispuniti upitnik, a moguca pitanja mozete nam uputiti na vec poznatu adresu helpdesk@skole.hr.

Dodatna napomena: Ovi upitnici nisu dio istrazivanja koje provodi Centar za primijenjenu psihologiju Filozofskog fakulteta Sveucilista u Rijeci, vec su dio projekta e-Skole vezan uz edukaciju i podrsku odgojno-obrazovnim i administrativnim djelatnicima skola.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju