preskoči na sadržaj

Obrtničko-industrijska škola Županja

Login
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA
Autor: Igor Žutić, 18. 5. 2018.

Obrtničko-industrijska škola Županja obilježila je „Dane otvorenih vrata EU projekata“ kroz dva događanja, na dvije lokacije.

U srijedu, 09. svibnja 2018., na Trgu kralja Tomislava, održan je, u organizaciji LAR „Vjeverica“, „Sajam EU fondova“. Naša škola imala je svoj štand na kojem su predstavljeni EU projekti u provedbi: „PIN: Pismenost inicijativa napretka“, „ Implementation of cross-border joint actions toward environment protection in agriculture” (“Utjecaj dobre poljoprivredne prakse na zaštitu okoliša u pograničnom području) – IMPACT ENVI i„E-ŠKOLE“: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola. Predstavljen je i projekt "Agro zoo lab", koji je također u provedbi, a financiran je od strane Ministarstva poljoprivrede.

U petak, 11. svibnja 2018., projekti su predstavljeni na „Danu otvorenih vrata Obrtničko-industrijske škole“ i „Danu otvorenih vrata EU projekata“ u prostorima Škole, na dvije lokacije. Svi zainteresirani mogli su se upoznati sa sadržajima projekata i aktivnostima koje se provode.
Priloženi dokumenti:
5.jpg (3.40 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju