“Nitko na svijetu nije jači od čovjeka koji zna.”

Podravka će opremiti naš praktikum kuharstva
U sklopu akcije „Donirajmo za škole i jela koja se vole“, od prodaje svakog Podravka proizvoda od rajčice i Zlato polje tjestenine, tri škole dobile su vrijednu donaciju za kulinarsku opremu, a to su: Srednja škola Petra Šegedina (Korčula) Srednja škola Ambroza...
Učenički servis – obavijest učenicima
Učenici se u učenički servis mogu javiti najkasnije do 4. srpnja 2025. Nakon tog roka učenici se neće moći prijaviti. Za dodatne informacije nazvati na broj telefona 032/837 768
2.f gostovao u Crvenom križu
Učenici 2.f razreda s nastavnikom Slavenom gostovali su u Crvenom križu Županja na Danu otvorenih vrata te su svojim vještinama i umijećem pripravljanja bezalkoholnih koktela uveličali taj događaj.
Financijska pismenost učenika u Obrtničko-industrijskoj školi Županja
U istraživanju je sudjelovalo 86 učenika iz Obrtničko-industrijske škole Županja prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda. Za ispitivanje se koristio anketni upitnik o financijskoj pismenosti. Upitnik je izradila profesorica Vedrana Prkić za potrebe...
Obrtničko-industrijska škola Županja osvojila 3. mjesto u Podravkinom natječaju – Donirajmo za škole i jela koja se vole
Dragi prijatelji naše škole, od srca vam zahvaljujemo što ste nam svojim glasom bili podrška u sudjelovanju u natječaju Podravke - Donirajmo za škole i jela koja se vole! Vaš je glas bio znak da vjerujete u naš rad, u naše učenike. Zahvaljujući vama, naši će učenici...
Ostalo je još nekoliko dana za glasanje za Podravkin natječaj
Dragi učenici i nastavnici,pozivamo vas da podržite našu školu koja se prijavila na Podravkin natječaj – Donirajmo za škole i jela koja se vole. Podravka će opremiti praktikum kuharstva u tri škole s najviše glasova. Ovaj praktikum omogućit će učenicima stjecanje...

Osnovni podaci
Adresa: Veliki kraj 42
32270 Županja
E-mail: ured@ss-obrtnicko-industrijska-zu.skole.hr
Telefon/faks: 032/837 442
Šifra škole: 16-111-501
OIB: 13353477350
Učenička referada
Angela Biškić
e-mail:
tel: 032/837 442