preskoči na sadržaj

Obrtničko-industrijska škola Županja

Login
Tražilica
Foto-galerija

Album: Proljetni radovi u voćnjaku

[1]
Prezentacija
Atomizer
Atomizer
Preuzmi sliku
Sipanje Vode U Atomizer.
Sipanje...
Preuzmi sliku
Crveno Ulje Se Koristi Za Suzbijanje Prezimljujućih Oblika Bolesti I Štetnika Jabuke. Crveno Ulje Je Trgovački Naziv, A Aktivne Tvari Su Mu Bakreni Oksid I Parafirano Mineralno Ulje.
Crveno ...
Preuzmi sliku
Sipanje Sredstva U Atomizer.
Sipanje...
Preuzmi sliku
Rezidba Voćki. Razlog Za Redovitu Rezidbu Je Postizanje Pravilnog Omjera Između Vegetativnih I Rodnih (Generativnih) Pupova Kako Bi Se Uspostavila Ravnoteža Između Rasta I Rodnosti. Osim Toga, Regulira Se Ravnoteža Između Podzemnog I Nadzemnog Dijela.
Rezidba...
Preuzmi sliku
Mumificirani Plod. U Pojavi I Širenju Smeđe Truleži, U Nasadima, Veliku Ulogu Imaju Mumificirani Plodovi. Oni Zaraženi Koji Ostaju Visjeti Na Stablu. Njihovim Uklanjanjem Te Zakopavanjem I Iznošenjem Iz Nasada Smanjit Će Se Infektivni Potencijal Gljive.
Mumific...
Preuzmi sliku
Sakupljanje Lišća. Važnost Skupljanja Lišća Ispod Sadnica Je Velika, Iako Se Njoj Ne Predaje Velika Važnost. Česta Su Pitanja Da Li Ovom Mjerom Možemo Ukloniti Sve Lišće Na Kojim Se Nalaze Peritecije Sa Askosporama, Koje Su Izvor Primarnih Zaraza. Jasno Je Da I Ukoliko Bi Uspjeli Pokupiti I Svaki Listić Iz Voćnjaka, Ne Bi Se Riješili Opasnosti Od Potencijalnih Zaraza, Zato Što Vjerovatno U Okruženju Nije Prikupljeno I Uništeno Svo Lišće. Ali Svakako Smanjujemo Potencijal Zaraza.
Sakuplj...
Preuzmi sliku
Rezanje Grana Koje Su Ostale Nakon Rezidbe.
Rezanje...
Preuzmi sliku
Sakupljanje Grana.
Sakuplj...
Preuzmi sliku
Košnja Voćnjaka
Košnja ...
Preuzmi sliku
Dok Neki Rade David Se Odmara.
Dok nek...
Preuzmi sliku[1]


preskoči na navigaciju