2020-03-15 12:16:42

ORGANIZACIJA NASTAVE NA DALJINU

Provedba nastave na daljinu izvodit će se pomoću društvene mreže Yammer.

Da bi učenici mogli pristupiti Yammeru potrebno je prvo spojiti se na Office365 škole u kojem se aplikacija nalazi. Nakon prve prijave moguće je i skinuti mobilnu aplikaciju te napraviti Sign In u istu (pomoću Carnetovog identitea @skole.hr). Ipak, naša je preporuka, pristupiti mreži i obavljati zadatke na računalu, laptopu ili tabletu.

Nakon što ste pristupili Yammeru potrebno je potražiti zatvorenu grupu vašeg razreda te poslati zahtjev za članstvom. Grupe (razredi) su pod naziva OIŠ broj i slovo razreda npr. OIŠ 1.B, OIŠ 1.D, OIŠ 1.K... Nakon zahtjeva morate sačekati da budete prihvaćeni

Zbog velikog broja korisnika koji se posljedjih dana pokušavaju prijaviti sustav trenutno postoje teškoće s aktiviranjem računa putem stranice. Molimo vas za strpljenje i razumijevanje s obzorom na preopterećenost.

Primjena virtualnih učionica za učenike bi trebala početi od srijede, dok su ponedjeljak i utorak rezervirani za testiranje virtualnih učionica od strane razrednika i predmetnih nastavnika.

Učenici 4. razreda (maturanti) već od ponedjeljka 16.3.2020. na TV programu Sportske televizije mogu pratiti nekoliko predmeta i to u terminu 12.45h-14h (predmeti matematika, hrvatski, geografija, strani jezik

 


Obrtničko industrijska škola Županja