Datum objave: 17. siječnja 2025.
Kategorija: Vijesti

Posluživanje hrane

sij 17, 2025 | Vijesti

Konobari  3.f razreda prilikom posluživanja hrane pred stolom gosta koristili su tehniku rasijecanja mesa i posluživanja.

Pročitajte još

eTwinning projekt “Postani poduzetan”

eTwinning projekt “Postani poduzetan”

Cilj ovog međunarodnog projekta bio je razvijati poduzetničke vještine različitim interaktivnim  aktivnostima, radionicama, simulacijama i praktičnim zadacima. Učenici su učili o osnivanju vlastitog biznisa, razvijali poslovne ideje te izrađivali promotivne...

eTwinning projekt – Webučionica 4.0

eTwinning projekt – Webučionica 4.0

Projekt Webučionica je međunarodni projekt te ima za svrhu korištenje informacijsko-komunikacijskih tehnologija kako bi se prenijela stečena znanja na učenike i razvile digitalne kompetencije. Osim toga, cilj je razvijati i primjenjivati informatičke kompetencije u...

Skip to content