preskoči na sadržaj

Obrtničko-industrijska škola Županja

Login
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Mak u ugostiteljskoj kuhinji
Autor: Katarina Nol, 9. 2. 2024.

Učenici 2.e razreda, pomoćni kuhar/slastičar, sa svojom nastavnicom Ksenijom, nastavili su s istraživanjem ljekovitih svojstava različitih biljaka i njihovu primjenu u ugostiteljskoj kuhinji.  Ovaj put, istraživali su mak, izradili plakat na tu temu te pripremili, gotovili i prezentirali nekoliko jednostavnih jela od maka. Iako su puno i vrijedno radili, nakon degustacije jela, umor osjećali nisu te jedva čekaju nove kuharske izazove.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju